2014. Make (it with) love, not food frauds!
We wish you a serene, prosperous and tasty 2014! And if George Bernard Shaw believed that there is no sincerer love than the love of food, our quote for the New Year is MAKE (it with) LOVE, NOT FOOD FRAUDS! And which is your “food wish” for 2014? (italiano….)
Mascotte Expo 2015, perché la sola allegria non ci convince
E’ stata presentata a Milano, davanti alla platea gremita di bambini del Teatro Franco Parenti. la nuova mascotte per l’Expo 2015. La mascotte ispirata alle composizioni artistiche di Arcimboldo, nasce dall’ assemblaggio di 11 alimenti (aglio, anguria, arancia, banana, fico, mais blu, mango, mela, melograno, pera e ravanelli). Volto sorridente la mascotte è stata disegnata […]
In alto i mattarelli, oggi spenti i fornelli
“Subiamo una pressione fiscale che sfiora il 70%, il costo del lavoro è insostenibile, i nostri dipendenti ci costano due volte e mezzo la loro busta paga. Ma l’azione non vuole affatto nuocere o contrapporsi ai manovali della ristorazione. I dipendenti anzi abbracciano totalmente la scelta d’azione dei ristoratori, perché conoscono benissimo i sacrifici che […]
Pesto sauce from the Moon?
Nasa has recently announced the Lunar Plant Growth Habitat Project, a plan to grow plants on the moon by 2015. The experiment is designed to yield important knowledge about life’s long-term chances in space – including for us. If successful we will have the first lunar veggies…
Conosci il tuo pasto goes to Morocco
In the spirit of the Mediterranean diet as “a set of skills, knowledge, practices and traditions ranging from the landscape to the table, including the crops, harvesting, fishing, conservation, processing, preparation and, particularly, consumption of food”* we were invited in the international symposium to introduce the project Conosci il tuo pasto in the “International Symposium […]