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Organic Eats Mag presents the recipes of Conosci il tuo pasto’ s restaurants

4 novembre 2013

Organic-Eats-novemberStarting from November issue in Organic Eats Mag,  the free e-Magazine loaded with organic, tasty , whole food recipes and articles with a focus on health and wellness edited by Carri Pattison directly from Hawaii, you will find  brand new  seasonal recipes of the certified Conosci il tuo pasto restaurants.   In this issue at pag 64/65 Antica Hostaria Tre Ville. Ravioli alle erbette (dumplings filled up with Swiss chard and ricotta cheese) a typical recipe of Parma in Italy.  OE_NOVpage0065These Tortelli  are only worth their name when ‘foghè in tal buter e sughè in tal formai’, that is, drowned in butter which is to be sopped up with plenty of Parmigiano-Reggiano!  See the recipe http://user-0ijpk9k.publ.com/November-2013#64  Enjoy! To download for free Organic Eats Mag, click here! Organic Eats Mag presenta le ricette firmate dai ristoranti Conosci il tuo pasto Dal mese di novembre nell’ Organic Eats Mag, la rivista online edita da Carri Pattison direttamente dalle Hawaii che parla di cibo,Nov-OE-_64 salute e benessere offrendo mensilmente nuove ricette stagionali con ingredienti biologici troverete una ricetta dedicata proposta dai ristoranti certificati Conosci il tuo pasto! Nel nuovo numero di novembre a pag 64/64 i ravioli alle erbette,  tipica ricetta parmense dell’ Antica Hostaria Tre Ville di Parma. E ricordate come si dice a Parma...i tortelli devono essere  foghè in tal buter e sughè in tal formai (affogati nel burro e ricoperti di formaggio). Per scaricare OrganicEats Mag gratuitamente clicca qui